Home Featured Interlight lanceert eerste Powered by Gooee-armatuur

Interlight lanceert eerste Powered by Gooee-armatuur

0
Interlight lanceert eerste Powered by Gooee-armatuur

Interlight heeft het eerste Powered by Gooee led-armatuur gelanceerd. Deze week toont het bedrijf het armatuur tijdens het evenement Building Holland in RAI Amsterdam.

In februari werd al bekend dat het hoofdkantoor van Koopman | Interlight in Wijk bij Duurstede het eerste Gooee Smart-gebouw van Nederland is. Gooee heeft een Internet of Things (IoT) Building Intelligence Platform ontwikkeld dat alle gegevens kan opslaan, verbinden, analyseren en visualiseren die afkomstig zijn van sensoren en systemen die in een gebouw zijn geïnstalleerd, waardoor eigenaars van gebouwen een compleet beeld van hun gebouw krijgen. Door een Interlight-armatuur met Gooee-detectietechnologie in een gebouw te installeren en aan te sluiten op de Gooee-portal, kunnen eigenaren van gebouwen deze combineren met gegevens zoals lichtniveaus, bezetting en stroomverbruik. Omdat de sensoren in de armaturen zijn geïntegreerd, is het niet nodig om extra (batterij)gevoede sensoren in het gebouw te installeren, waardoor de operationele en initiële kosten van een slim gebouw aanzienlijk worden verminderd.

Interlight is het tweede bedrijf ter wereld dat een Gooee-platina-partner werd en de eerste die een Gooee-enabled gebouw in de Benelux lanceerde. ‘We werken al heel lang met Gooee’, zegt Casper Vulling, eigenaar van Interlight. ‘Vanaf het begin hebben we geloofd in hun visie en strategie.’

De Gooee-armaturen kunnen de Gooee-portal ook voorzien van bezettingsgegevens die eigenaren van gebouwen helpen efficiënter te optimaliseren, hun diensten aan te passen op basis van het werkelijke gebruik en de gegevens combineren met de Gooee BuildView-gegevens om hun klimaatcontrole te optimaliseren.