Home Featured SolSolutions voorziet 2 vestigingen Intratuin van duizenden zonnepanelen

SolSolutions voorziet 2 vestigingen Intratuin van duizenden zonnepanelen

0
SolSolutions voorziet 2 vestigingen Intratuin van duizenden zonnepanelen

SolSolutions heeft 2 vestigingen van Intratuin voorzien van enkele duizenden zonnepanelen. Het gaat om pv-systemen van respectievelijk 1.700 en 1.567 zonnepanelen.

Intratuin is ontstaan toen 8 ondernemers in 1980 hun krachten bundelden. Momenteel telt het bedrijf 52 vestigingen in Nederland. Alle tuincentra beslaan samen een oppervlak van ruim 464.000 vierkante meter ofwel zo’n 93 voetbalvelden.

SolSolutions heeft nu de vestigingen in Pijnacker en Zevenhuizen van respectievelijk 1.700 en 1.567 zonnepanelen van DMEGC voorzien. De zonnepanelen kennen een vermogen van 320 wattpiek per stuk. De zonnepanelen zijn aangesloten op Sunny Tripower CORE1-omvormers van